xue yang

xue yang

Design d'intérieur
LaSalle College Vancouver

New Brighton Pool House Adaptive Reuse

The New Brighton Pool is located within New Brighton Park, which is situated in a highly industrial area of the Hastings-Sunrise community. Due to its proximity, it is the only escape to nature in the surrounding neighborhood. As a result, the pool is a popular destination for people of all ages while open during the summer months. This renovation will further enhance the a ppeal of the pool, adding new facilities and improving the surrounding area to modernize the facility as a whole. The addition of a health-oriented restaurant, thirst-quenching juice bar, and heat-dissipating ice cream store will attract visitors to spend more time at the facility. Infusing the idea of going green into the design promotes all aspects of nature, making sure that users are not devoid of coming into contact with nature at all times. All of these features encourage family interaction and will not oversee entertainment for all visitors.

Design d'intérieur/LaSalle College Vancouver/Ice Cream Shop Perspective

Ice Cream Shop Perspective

Design d'intérieur/LaSalle College Vancouver/Health Restaurant Perspective

Health Restaurant Perspective

Design d'intérieur/LaSalle College Vancouver/Juice Shop Perspective

Juice Shop Perspective